Sport
03.11.2021. 15:52
R.E.

"Kakva utakmica!"

"Grobari" oduševili Roja Džonsa : Nisam skoro takvu atmosferu doživeo!

Roj Džons, 2. 11. 2021.
Izvor: EPA / SERGEI ILNITSKY

Legendarni bokser Roj Džons Junior, gost je Beograda povodom promovisanja Svetskog prvenstva u bosku, koje se u Štark Areni održava od 24. oktobbra do 6. novembra. Ali, osim mečeva u ringu, imao je priliku da gleda i košarku: Partizan - Huventuda.

"Bio sam i na košarkaškoj utakmici KK Partizan i nisam skoro bolju utakmicu gledao i doživeo takvo navijanje i atmosferu. Kada sam to video i doživeo u hali Pionir za koju sam čuo da je živa istorija košarke u ovoj zemlji, sada želim da i moj sin Roj Džons treći, koji je inače košarkaš, dođe u Beograd i igra ovde kod vas, jer mislim da je to najbolje mesto za njega”, rekao je legendarni šampion Roj Džons Junior, koji je ove srede održao javni čas boksa u maloj Areni. 

Zajedno sa njima, okupljenim ljubiteljima ovog sporta, svoje veštine, savete, trikove u vezi sa boksom... otkrili su i predsednik AIBA Umar Kremlev, kao i Egor Mehoncev, Robert Kamarelja i Zeine Nasar.

“Zahvalan sam Bogu na tome što sam postao u životu i znam koliko znači borcima to što sam tu, što sam sa njima i što im prenosim moje znanje. Uživam u Beogradu, ljudi su fantastični, sve je savršeno”, rekao je legendarni Roj.
 

Nakon javnog časa, predsednik AIBA Kremlev je svim prisutnima poklonio rukavice.

“Naši bokseri treba da imaju glas koji se mora čuti jer smo ovde da služimo našem sportu. Da nije bilo sportista, boks nikada ne bi postojao. Zaklinjem se svakom bokseru: ne oklevajte da dođete i progovorite. Tu smo za vas”, istakao je Kremlev. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve