Sport
16.11.2019. 13:56
R. E.

"JE*ITE SE": Obradović: Da sam normalan, poslao bih te u svlačionicu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ekipi Fenerbahčea baš ne ide ove sezone. Loši rezultati prate ih od početka sezone i ekipa nikako da pronađe odgovarajući ritam. Nikako da ponovo zaliči na onaj tim, na koji smo navikli i koga se plašila cela košarkaška Evropa.

Novi poraz došao je na gostovanju CSKA, koji je bio bolji od Fenerbahčea rezultatom 88:70. Posle osmog kola Evrolige, Fener ima jako loš skor, dve pobede i čak šest poraza i trenutno se nalazi u donjem delu tabele.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Porazi, čini se, teže padaju Željku Obradoviću nego njegovim igračima. Njegova ekipa se dobro držala u prvom poluvremenu, ali se igra izabranika Željka Obradovića, apsolutno raspala u trećoj i četvrtoj četrvrtini. Obradović nije mogao da podnese bledo izdanje svoje ekipe, zbog čega je na jednom tajmautu potpuno izgubio živce i svašta rekao svojim igračima.

Povezane vesti - Bogdan Bogdanović – lider koji ne zaslužuje da bude rezerva

"Vi mislite da ste neki dobri momci jel' da? Jebite se svi! Jebite se! OK? Hoćete da vam ponovim milion puta? Jebi se Gigi Datome! Srami se! I ti Mahmutoglu isto! Da sam normalan, poslao bih te u svlačionicu", urlao je Žoc na svoje igrače.

Ceo video tajmauta možete pogledati ovde.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve