Sport
02.10.2019. 13:41
Tanjug

JUNAK ZVEZDINE POBEDE Vulić: Prelep osećaj, pokazali smo snagu i karakter

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Jedan od junaka pobede fudbalera Crvene zvezde protiv Olimpijakosa (3:1) u Ligi šampiona Miloš Vulić izjavio je da je presrećan zbog gola i da će trijumf ekipi mnogo značiti na planu samopuzdanja pred nastavak takmičenja

"I dalje sam pod jakim utiskom i ne znam kako bih iskazao sva osećanja. Uspeli smo da pokažemo karakter i snagu posle primljenog gola i podignemo našu igru u drugom poluvremenu.

Povezane vesti - DELIJE I GATE 7 – bratstvo staro više od tri decenije

Dosta nam je pomoglo isključenje fudbalera Olimpijakosa, međutim počeli smo da kontrolišemo igru i izvršimo pritisak na njihovu poslednju liniju. Postigli smo tri gola, od kojih su dva bili posle prekida i to nam daje samopuzdanje za dalji nastavak takmičenja", rekao je Vulić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr

Mladi fudbaler zamenio je Dušana Jovančića, pri vođstvu gostiju 1:0 i doprineo preokret.

Povezane vesti - CRVENO-BELO JE BOJA LUKSUZA: Umesto sa šalovima, na Marakanu u odelima

"Bio sam nervozan jer smo gubili i želeo sam da uđem u igru, da dam sve od sebe i pomognem ekipi. Ispostavilo se dobro što sam ušao, postigao sam gol za izjednačenje, a zatim smo potpuno preokrenuli rezultat i presrećan sam zbog toga. Kada se glava ohladi i sumiraju utisci verovatno ću shvatiti koliko je moj gol bio važan, ali u ovom trenutku najbitnije je što smo pobedili. Nadam se da će ova pobeda biti dodatan razlog da navijači i dalje dolaze na stadion", poručio je Vulić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve