KADA ŽENE ZARAĐUJU VIŠE: One su bogatije od svojih supruga, profesionalnih sportista

KADA ŽENE ZARAĐUJU VIŠE: One su bogatije od svojih supruga, profesionalnih sportista

EPA/Andreu Dalmau


Svet profesionalnog sportiste najčešće odiše luksuzom, velikom zaradom, životom na visokoj nozi… Uspešnost u karijeri često vole da pripišu i suprugama koje ih podržavaju, prate na utakmicama i bodre u teškim životnim situacijama. Međutim, sledeće žene nisu samo senke vodilje svojih supruga, naprotiv – one su uspešnije od muževa i zarađuju više od njih.

Džerard Pike i Šakira

Šakira

Džerard Pike je sigurno jedan od najboljih defanzivnih igrača na svetu u ovom trenutku. Tokom karijere sa Barselonom je osvojio sve što je mogao i može da se pohvali da je bio član “Pepove Barselone” za koju ljubitelji fudbala smatraju da je igrala najlepši fudbal. Logično, sa takvom karijerom dolazi i velika zarada, koja u njegovom slučaju iznosi oko 40 miliona dolara. Međutim, iako je reč, za mnoge, o nezamislivoj sumi novca, ona je ništa u poređenju sa zaradom njegove supruge – Šakire.

Kolumbijka je jedna od najpoznatijih pevačica svih vremena sa nebrojano hitova i nagrada iza sebe. Šakirina zarada se procenjuje na više od 300 miliona dolara, čemu ne može da parira ni najveći broj profesionalnih sportista. Čak je i Lionel Mesi je sa svojih 280 miliona dolara, zaradio manje od nje.

Shutterstock

Shutterstock

Kejša Kol

Ljubiteljima košarke nije potrebeno posebno predstavljati Daniela Bobija Gibsona. Međutim, u širim krugovima Gibson nije preterano poznat, iako je bivši NBA igrač koji je nastupao za Klivlend.

Pročitajte još – ŽENE FUDBALERA – Za njih brak nije bio preduslov za uspeh

On je igrač koga su navijači ili voleli ili mrzeli zbog svojih čestih oscilacija na terenu. Međutim, za razliku od njega, njegova žena Kejša Kol ne samo da je poznatija, već je i daleko bogatija od njega. Popularna pop pevačica i tekstopisac iza sebe ima veoma uspešnu karijeru koja joj je donela veliko bogatstvo.

Shutterstock

Shutterstock

Adrijana Lima

Naš nekadašnji reprezentativac Marko Jarić godinama je bio oženjen jednom od najlepših i najpoznatijih žena na svetu – Adrijanom Limom. Jarić je u za vreme svojih košarkaških dana izgradio sasvim solidnu karijeru u kojoj se čak oprobao i u najjačoj ligi na svetu.

Procenjuje se da je, dok je bio profesionalni košarkaš, zarađivao oko 20 miliona dolara, što je više nego duplo manje u poređenju sa 75 miliona, koliko se procenjuje zarada njegove bivše supruge.

Brazilska manekenka se proslavila kao “anđeo” modne kuće Victoria’s Secret, za koju je radila od 1999. do 2018. godine, što je čini najvrednijom manekenkom ove kompanije. Pored toga poznata je i po reklamama za Super Bowl i Kia Motors.

Džesika Simpson i Erik

Džesika Simpson

Ipak na ovoj listi niko nije dobio džek pot kao Erik Džonson, bivši igrač američkog fudbala. Džonson je bio solidan NFL igrač, sa nekoliko tač dauna, međutim u poređenju sa karijerom njegove supruge Džesike Simpson, to je mizerno.

Pevačica, glumica, preduzetnica, vlasnica je nekih od njavećih muzičkih hitova i nekih od najprodavanijih muzičkih albuma širom sveta. Ne samo što je daleko poznatija od njega, ona je i daleko bogatija. Dok se Džonsonov konto procenjuje na više od 100.000 dolara, Simsonova vredi zapanjujućih 150 miliona dolara.

Pored sjajne muzičke karijere, Simpsonova se oprobala i u filmskoj industriji glumeći u nekoliko filmova.

Shutterstock

Shutterstock

Keri Andervud

Za razliku od pojedinih muškaraca sa ove liste, Majk Fišer je ostvario impozantnu karijeru. Bivši hokejaš je tokom karijere postigao više od 250 golova i podelio više od 280 asistencija na više od 1.000 utakmica. Zbog svega postignutog, Fišer je apsolutno zasluženo zaradio više od 30 milina dolara.

Ipak i pored sjajne karijere, njegova supruga Keri Andervud je uspešnija od njega. Američka kantri pevačica i pobednica prvog “Američkog idola” 2005. godine izgradila je sjajnu karijeru i postala je planetarno popularna, čiji su se muzički albumi prodali u više od 15 miliona primeraka.

Za 14 godina, koliko se bavi muzikom, osvojila je čak šest Gremi nagrada i zaradila više od 85 miliona dolara.

 EPA/JUSTIN LANE

EPA/JUSTIN LANE

Žizel Bundšen

Ne može mnogo NLF igrača da se pohvali osvajanjem Super Bowl-a , još manje da su bili njegov MVP. Ipak, Tom Bredi može.

Bredi je jedan od najboljih NLF igrača svih vremena i apsolutno zaslužuje status jednog od najplaćenijih sportista, sa zaradom koja se procenjuje na oko 180 miliona dolara.

Ipak, oženio je ženu kojoj novac ne predstavlja ništa, jer ga ima duplo više od njega.

Reč je naravno o Žizel Bundšen, jednoj od najuspešnijih, ako ne i najuspešnijem modelu svih vremena. S obzirom da je tokom svoje karijere radila za najuspešnije i najpoznatije modne kuće poput Dior, Šanel, Valentino, Armani, Žizel može da kaže da je u modelingu dostigla sam vrh.

Pored toga bila je model Victoria’s Secret- a i zaštitno lice parfema The one. Sjanu karijeru nije zaobišla ni vrtoglava zarada koja se procenjuje na 360 miliona dolara.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar