Sport
14.11.2023. 10:55
Beta

Nedolično ponašanje

KK Partizan zabranio gledaocu dolazak na domaće utakmice

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je jednom gledaocu zabranio ulazak u dvoranu na sve utakmice koje crno-beli igraju kao domaćini zbog nedoličnog ponašanja prema igraču beogradske ekipe.

Neprijatna situacija dogodila se u nedelju tokom utakmice Partizana i Igokee u Beogradskoj areni, duž bočne linije terena, navodi se na sajtu crno-belih.

"Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na Partizan. Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču Partizana identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba", navodi se u saopštenju.
 

Partizan nije precizirao šta se dogodilo.

"U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje Partizan igra kao domaćin. Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti", piše u saopštenju Partizana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan ZVANIČNO ima novog centra
KOšarka

Bruno Kaboklo

07.11.2023. 16:35

Partizan ZVANIČNO ima novog centra

Brazilski košarkaški reprezentativac Bruno Kaboklo potpisao je danas ugovor sa Partizanom na dve sezone, do kraja 2024/2025.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve