Sport
17.05.2022. 13:20
R.E.

Zviždali himni

Klop stao u zaštitu navijača Liverpula

Jirgen Klop
Izvor: Shutterstock

Ovogodišnje finale FA kupa između Liverpula i Čelsija ostaće upamćeno po sjajnom fudbalu, ali i po incidentu koji je naišao na snažnu osudu britanske javnosti. Naime, navijači Liverpula su zviždali tokom intoniranja nacionalne himne i prilikom izlaska na teren princa Vilijama.

Uprkos osudi javnosti, trener "Crvenih" Jirgen Klop indirektno je stao u zaštitu navijača rekavši da su bili "sjajni". 

"Naravno da imam svoje mišljenje, ali mislim da je u ovoj situaciji najbolje se zapitati, a zašto se to dešava? Ne bi to uradili bez razloga. Nisam ovde tako dugo da bih znao razlog, sigurno je to nešto istorijski, to su verovatno stvari na koje možete bolje da odgovorite nego ja. Većina naših navijača su divni ljudi. Pametni su, ali prolaze kroz uspone i padove. Ne bi to uradili bez razloga", rekao je Klop.
 

Iz kancelarije premijera Velike Britanije Borisa Džonsona ubrzo je stigla osuda, a u saopštenju se konstatuje da "je zviždanje nacionalnoj himni bila velika sramota" za navijače Liverpula.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nema sumnje ko je najbolji igrač Premijer lige
Mohamed Salah

Mohamed Salah

29.04.2022. 15:36

Nema sumnje ko je najbolji igrač Premijer lige

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah proglašen je za najboljeg igrača aktuelne sezone u Premijer ligi, u izboru tamošnjeg Udruženja fudbalskih novinara.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve