Sport
03.06.2022. 09:54
Beta

Košarka

Ko će moći uživo da gleda utakmicu Zvezda-Partizan

košarka
Izvor: Shutterstock

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će ulaz na predstojeću utakmicu protiv Crvene zvezde u finalu plej-ofa ABA lige biti omogućen samo vlasnicima sezonskih karata, zbog kazne koju su crno-beli dobili zbog incidenata navijača.

Kako je saopštio Partizan, vlasnici sezonskih karata biće raspoređeni prema raspoloživosti mesta po sektorima u dvorani.

Ovakva odluka posledica je donošenja privremene mere zatvaranja dela hale "Aleksandar Nikolić" koju je doneo disciplinski sudija ABA lige. Prema važećoj privremenoj meri, zatvoreni će biti Parter 4, Parter B, prvih 13 redova u sektoru Superior, isti broj redova u sektorima pored njih, sektori iza klupa domaće i gostujuće ekipe kao i prvih 12 redova sektora Premijum.

Partizan je uložio žalbu na tu odluku i ukoliko dođe do promena pre utakmice, klub će brzo obavestiti navijače.

Partizan je apelovao na navijače da ne ponavljaju nikakve ispade koji su doveli do zatvaranja dela dvorane, da svu svoju energiju i ljubav prema klubu usmere isključivo na pružanje podrške našim igračima, a ne vređanju protivnika ili sudija.

Košarkaši Partizana dočekuju Zvezdu u petak od 18.30, u četvrtoj utakmici finala plej-ofa ABA lige. Crno-belima treba pobeda kako bi izborili petu utakmicu, dok bi crveno-beli u slučaju pobede odbranili titulu šampiona regionalnog takmičenja.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Željko Obradović: "Važnije od rezultata i utakmice je da budeš čovek"
KOSARKA-ABA LIGA- CRVENA ZVEZDA MTS- PARTIZAN NIS

ABA liga

30.05.2022. 07:48

Željko Obradović: "Važnije od rezultata i utakmice je da budeš čovek"

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe uprkos porazu od Crvene zvezde u drugoj utakmici finala plej-ofa ABA lige i da mu takva igra uliva poverenje za nastavak serije.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
13°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve