KONAČNO SE OGLASIO: Nejmar progovorio zašto je hteo da ode iz PSG-a

KONAČNO SE OGLASIO: Nejmar progovorio zašto je hteo da ode iz PSG-a

EPA-EFE/YOAN VALAT


Celo leto trajala je nepodnošljiva sapunica oko povratka Nejmara u Barselonu. Brazilac je pre dve godine napustio Kamp Nou za rekordan iznos u istoriji fudbala (222 miliona evra ) i prešao je u PSG misleći da će na Parku prinčeva osvajati trofeje i napokon izaći iz senke Lea Mesija, piše Index. hr.

To se nije dogodilo. Osim francuskog prvenstva, na koje je PSG “pretplaćen”, Parižani nisu ništa napravili, a Brazilac je sve glasnije tražio povratak. Barsa je nudila keš i igrače, između ostalih i Ivana Rakitića, ali uprava PSG-a nije želela da pristane na to i Nejmar je ostao. Navijači PSG-a mu to nisu oprostili i iz kola u kolo ga podsećaju da na Park prinčeva više nije dobrodošao.

 EPA-EFE/YOAN VALAT

EPA-EFE/YOAN VALAT

Nejmar je sve vreme ćuta, ali sad je napokon za magazin Otro progovorio o razlozima zbog kojih je tako očajnički želeo povratak u Kataloniju.

Povezane vesti – “Ne želim više da igram za PSG, hoću kući”

“Kad niste sretni, bez obzira na posao, pokušavate da pronađete neku promenu i mesto gde ćete ponovno biti srećni i zadovoljni. To je ono što sam pokušao, ali sam na kraju ostao u Parizu. Kao što sam već rekao, daću sve od sebe u dresu PSG-a. Sada je sve dobro i srećan sam. Dobro sam počeo sezonu i to je najvažnije. Želim da pomognem u osvajanju što više trofeja ove sezone”, istakao je Brazilac.

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar