Sport
11.11.2021. 00:59
R.E

Košarka

Kraj Partizanove serije pobeda

KOŠARKA
Izvor: Shutterstock

Košarkaši Partizana izgubili su od Andore 61:60 na gostovanju u četvrtom kolu A grupe Evrokupa.

Crno-beli su u Andori odigrali meč sa mnogo oscilacija i posle neizvesne završnice upisali su prvi poraz u sezoni, posle 10 uzastopnih pobeda u svim takmičenjia.

Izabranici Željka Obradovića pobednički nizu prekinuli su pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom u ABA ligi, koji se igra u nedelju.

Najefikasniji u timu Partizana bio je Kevin Panter sa 13 poena, dok je jedan manje postigao Zek Ledej.

Partizan i Andora u Evrokupu sada imaju skor 3-1, dok je Lokomotiva na četiri pobede.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da su oscilacije u igri mnogo koštale njegov tim u porazu od Andore.

"Čestitam Andori na trijumfu, očekivali smo težak meč. Imali smo mnogo oscilacija, mnogo nas je koštala ta treća četvrtina. Na kraju je pobeda pripala boljem timu. Imali smo mnogo uspona i padova, neodstatak koncentracije u ključnim momentima", rekao je Obradović posle meča.

Mladi igrači su napravili dosta grešaka, ali i oni koji nisu tako mladi, dodao je on.

"Imali smo previ promašaja za tri poena, nismo dobro igrali. Imali smo samo šest asistencija. Borili smo se do kraja i na to ne mogu da se žalim, igrači se uvek bore i na tome želim da im se zahvalim. Ali nije bilo dovoljno za pobedu. Pokušali smo da razumemo njihov stil igre u odbrani, nismo imali dobro pozicioniranje u nekim trenucima. Kretanje lopte je bilo previše sporo, nedostajala nam je brzina u tom segmentu", zaključio je Obradović.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
19.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve