KUZMIĆ POSLE NESREĆE: Hvala svima, dobro sam i idemo napred

KUZMIĆ POSLE NESREĆE: Hvala svima, dobro sam i idemo napred


Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja posle saobraćajne nesreće, zahvalio se danas svima koji su brinuli i slali mu reči podrške.

“Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba Nebojši Čoviću i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banjaluci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću”, rekao je Kuzmić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Pročitajte još: Amerikanci više nisu bauk

On se zahvalio i navijačima, kako je rekao, “moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali podršku i preko najbližih, preko kluba i na kraju i sa transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce.”

“Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred”, rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

Delegacija Crvene zvezde danas je obišla Kuzmića, a kako se navodi, oporavak ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Мр Радомир Шћепановић

    Шта се десило? Јел било алкохола или опијата у крви? Прекорачење брзине, саобраћајни прекршај?

+ Ostavite komentar