Sport
24.07.2019. 18:33
Tanjug

KUZMIĆ POSLE NESREĆE: Hvala svima, dobro sam i idemo napred

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja posle saobraćajne nesreće, zahvalio se danas svima koji su brinuli i slali mu reči podrške.

"Želeo sam ovom prilikom da se zahvalim svima koji su brinuli za mene nakon svega što sam doživeo i proživeo. Na prvom mestu predsedniku kluba Nebojši Čoviću i svima iz Crvene zvezde, lekarima i celom timu na čelu sa doktorom Baščarevićem i Olujićem, medicinskim sestrama, ostalim doktorima, ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru koji se takođe mnogo založio za mene, lekarima u Banjaluci, doktoru Đajiću, svim mojim saigračima, bivšim i sadašnjim, saigračima iz reprezentacije, selektoru Đorđeviću", rekao je Kuzmić, a prenosi zvanični sajt kluba.

Pročitajte još: Amerikanci više nisu bauk

On se zahvalio i navijačima, kako je rekao, "moje Crvene zvezde koji su brinuli za mene, slali podršku i preko najbližih, preko kluba i na kraju i sa transparentom na utakmici koji me zaista pogodio u srce."

"Hvala svima, izvinjavam se ako sam nekoga izostavio, toliko toga se dogodilo u samo 10 dana. Na meni je sada da se oporavim potpuno slušajući doktore, osećam se dobro, i idemo napred", rekao je Kuzmić, koji će i naredne dane provesti na oporavku u Urgentnom Centru u Beogradu.

Delegacija Crvene zvezde danas je obišla Kuzmića, a kako se navodi, oporavak ide najboljim mogućim tokom, prvotimac Crvene zvezde se normalno hrani, komunicira sa okolinom, ali lekarski konzilijum i dalje insistira na maksimalnom oprezu kada je Ognjen u pitanju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
11°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve