Sport
06.08.2019. 16:19
R.E./Index.hr/Foto:Shutterstock

MARCA: Barselona je Nejmaru prepustila da sam rešava dolazak na Kamp Nou

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Barselona je otputovala u SAD, gde je ove nedelje očekuju dve utakmice protiv Napolija. Ekipa je još daleko od konačnog sastava pa će na budućim transferima raditi s drugog kontinenta.

Nakon što se ozvaniči dolazak Juniora Firpa iz Betisa, Barselona se okreće Nejmaru, ali i trojici svojih igrača koji nemaju jasnu budućnost u klubu, među kojima je i Rakitić, prenosi Index.hr.

Što se tiče Nejmara, piše Marca, on je zagrejaniji za povratak na Kamp Nou nego Barselona pa je klub u potpunosti prepustio Brazilcu da pregovara o odlasku, odnosno da pokuša smekšati Parižane da prihvate ono što je Barsa voljna da ponudi kao odštetu.

Povezane vesti - NEJMAR MOŽE DA IDE: PSŽ i Barselona imali "površne kontakte"

Međutim, kako rukovodstva dva kluba nisu u dobrim odnosima, Marca piše da bi ga Parižani radije prodali bilo kome drugome te su ga i nudili nekolicini klubova.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Shutterstock

U Barseloni, stoga, nisu previše optimistični, ali ne isključuju mogućnost Nejmarova povratka.

"Komplikovano je. Mi smo pasivni promatrači. Znamo da mu tamo nije dobro, ali to je problem koji on mora rešiti s PSG-om. Nema 'slučaja Nejmar', a ako ga jednog dana bude, razgovaraćemo. Danas nema ništa od toga", tvrdi Barsin potpredsednik Jordi Kardoner.

Povezane vesti - ODBILI ONO ŠTO SE NE ODBIJA: Barselona ponudila 300 miliona, PSG rekao NE

Osim što čeka rasplet situacije s Nejmarom, Barselona pokušava da reši sudbinu trojice svojih fudbalera koji su na izlaznim vratima - Felipea Kutinja, Ivana Rakitića i Rafinje. Marca piše da je najizvjesniji odlazak Rafinje, najkomplikovaniji je transfer Kutinja jer za njega traži najmanje 100 miliona evra, dok za Rakitića postoje ponude iz Engleske i Italije, ali još ništa nije odlučeno.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve