ODBILI ONO ŠTO SE NE ODBIJA: Barselona ponudila 300 miliona, PSG rekao NE

ODBILI ONO ŠTO SE NE ODBIJA: Barselona ponudila 300 miliona, PSG rekao NE

Shutterstock


AS donosi ekskluzivu. Barselona je PSG-u za Nejmara poslala megaponudu, tešku više od 300 miliona evra. Međutim,  prvak Francuske je odbio, prenosi Inedex.hr.

Madridski dnevnik piše da je Barselona u zamenu za povratnika Nejmara ponudila Kutinja i Dembelea i 40 miliona evra. Budući da je u januaru prošle godine za prvog platila odštetu od 145, a prošlog leta za drugog 125 miliona evra i na sve to dodala spomenuti keš, ponuda je, dakle, teška fantastičnih 310 miliona evra.

Povezane vesti – NEJMAR MOŽE DA IDE: PSŽ i Barselona imali “površne kontakte”

Ipak, PSG-ov predsednik Naser Al-Khelaifi ju je odbio. Ne želi “robno-novčanu” razmenu, nego da mu Barselona plati daleko više od 222 miliona evra, koliko joj je on pre dve godine dao za Nejmara kada ga je učinio najskupljim fudbalerom u istoriji. Francuski i španski mediji pišu da je to oko 300 miliona evra.

Imajući to u vidu, kao i da je Barselona morala uzeti pozajmicu da plati daleko jeftinijeg Grizmana (120 miliona evra) te da bi Nejmaru plata u Barseloni čak i nakon smanjenja s one u PSG-u (36 miliona evra) i dalje iznosila ogromnih 24 miliona evra godišnje, takav aranžman za Barselonu nije moguć.

Zato se probegava zameni igrača i dodavanju manjeg novčanog iznosa. No PSG nije zainteresovan za takav deal.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar