Sport
04.05.2022. 11:04
Beta

Madrid

Marej o Đokoviću: "On je prvi na svetu, a ja imam veštački kuk"

Endi Marej, 3. 5. 2022.
Izvor: EFE / Juanjo Martin

Britanski teniser Endi Marej rekao je da u teoriji nema šanse da dođe do pobede u meču protiv Novaka Đokovića, ali da će to biti odlična prilika da vidi na kom nivou je njegova igra.

"U teoriji ne bi trebalo da imam nikakve šanse u meču. On je prvi teniser sveta, a ja igram sa veštačkim kukom, tako da ne bih trebalo da imam šanse u meču. To je odlična prilika za mene da vidim kakva je moja igra i da ponovo igram protiv njega", rekao je Marej.

Bivši prvi teniser sveta, a sada 78. na ATP listi, pobedio je prošle noći Kanađanina Denisa Šapovalova sa 6:1, 3:6, 6:2, u meču trećeg kola mastersa u Madridu.

Marej će u osmini finala mastersa u Madridu igrati protiv Đokovića, a taj meč na programu je u četvrtak.

Đoković i Marej do sada su međusobno odigrali 36 mečeva, a srpski teniser je ostvario 25 pobeda.

"Imali smo toliko velikih okršaja tokom godina na nekim od najvećih turnira na svetu. Igrali smo u finalu mislim na sva četiri grend slema, igrali smo ovde finale, a nisam imao priliku da igram protiv njega dugo. Nisam znao da li ću ikada više dobiti tu priliku, pa ću uživati, imaću fantastičan stav u meču, daću sve od sebe i videću gde sam", dodao je 34-godišnji teniser.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Marej: Još uvek smrde, ali su vraćene
endi Marej

Supruga zadovoljna

08.10.2021. 22:45

Marej: Još uvek smrde, ali su vraćene

Britanski teniser Endi Marej dobio je nazad venčani prsten i patike, koji su mu bili ukradeni pre prvog meča na Matersu u Indijan Velsu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve