MIJAILOVIĆ: Savićeviću je mesto na Marakani protiv Milana

MIJAILOVIĆ: Savićeviću je mesto na Marakani protiv Milana

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC


Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović izjavio je da je Dejanu Savićeviću, kao legendi kluba, mesto na Marakani na utakmici protiv Milana i da poziv koji je uputio direktor Zvezdan Terzić svakako važi i dalje, jer je bitan odnos prema klubu, a ne pojedincima.

“Crvena zvezda je jedinstven kolektiv. U Crvenoj zvezdi je svaki čovek odgovoran za ono što radi. Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao, jer taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda diferencirati”, izjavio je Mijailović za Sputnjik.

Povezane vesti – “Želim da pomognem OFK-u, možda budu Zvezdina filijala”

Kako navodi predsednik crveno-belih, Terzić je rekao nešto izuzetno bitno, a to je da je Savićević jedan od igrača koji su obeležili jedan period kluba i koji je zaslužan za fantastične rezultate i njemu je, samim tim, mesto na stadionu “Rajko Mitić” u utakmici s Milanom, u kome je Savićević igrao po odasku iz Zvezde.

“S tog stanovišta, svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deju, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima“, navodi Mijailović.

Povezane vesti – Čekajući broj 11

Na pitanje da li misli da će se Savićević pojaviti na tribinama najvećeg srpskog stadiona u okršaju sa Milanom, Mijailović je kratko odgovorio, prebacivši lopticu u polje crnogorskog asa.

“To je njegov izbor”, poručio je prvi čovek crveno-belih.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana igra se 18. februara.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar