Sport
26.05.2021. 11:20
R.E.

Zvezda slavi duplu krunu

"Mnogi ne znaju kroz šta smo mi sve prošli u svlačionici"

Milan Borjan
Izvor: TANJUG / STRAHINJA ACIMOVIC

Crveno-beli su osvojili duplu krunu posle 14 godina, pošto su u finalu Kupa Srbije savladali Partizan na stadionu "Rajko Mitić" posle izvođenja penala 4:3.

"Godina je bila nestvarna za sve nas u klubu. Samo je jedan poraz bio od Hofenhajma u grupnoj fazi Lige Evrope, mislim da je ovo uspeh za sve nas. Stvarno sam preponosan na moje saigrače, uradili su odličan posao. Mnogi ne znaju kroz šta smo mi sve prošli u svlačionici, ali ovim momcima kapa dole i vratilo nam se sve", rekao je kapiten i golman Crvene zvezde Milan Borjan.

Borjan je bio jedan od junaka Zvezdine pobede jer je odbranio dva jedanesterca.

"Bog nam je vratio sa duplom krunom posle toliko godina i sa svim ovim uspesima, obaranjem rekorda i svega. Želim da se zahvalim svojoj porodici, sinu i ženi koji su mi najveća podrška i uvek su uz mene, navijačima, saigračima i upravi kluba. Hvala vam na svemu Zvezdaši", zaključio je Borjan.

Šef stručnog štaba Crvene Zvezde, Dejan Stanković je na konferenciji za novinare nakon utakmice rekao da je "dupla kruna najbolji mogući završetak uspešne sezone, a sve zasluge idu momcima". 

"Okupili smo se prošle godine, jednog ranog jula, i postavili smo ciljeve o kojima smo pričali i pre sezone, na jedan lep način. Da li je bilo lepo za gledanje ne znam, a i ne zanima me previše jer kad kući treba da doneseš trofej brzo se zaboravi lepota". 

Pogledajte šta je još nakon utakmice rekao Stanković: 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Stojković se izvinjava što je izneverio trenera i saigrače
Fudbal

"Preteško mi je"

26.05.2021. 09:48

Stojković se izvinjava što je izneverio trenera i saigrače

Fudbaleri Partizana poraženi su u finalu Kupa Srbije posle penala od Crvene zvezde 4:3. Golman i kapiten Partizana rekao je da je njegov tim zalužio da podigne trofej Kupa Srbije i da prihvata odgovornost za obećanje koje nije ispunio.
Foto
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve