Sport
07.11.2021. 21:56
Tanjug

Fudbal

Mrkela pisao medijima: Organizovano se radi protiv Crvene zvezde

Crvena Zvezda
Izvor: Shutterstock

"Očigledno je da nekome u Fudbalskom savezu Srbije smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno "guraju klipovi" u točkove, a sve u cilju da se zaaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu", izjavio je sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela.

Mrkela je u pisanoj izjavi medijima reagovao nakon pobede protiv Vojvodine u Novom Sadu (2:1).

"Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška. Posle ponovljenog penala iz VAR sobe za našeg rivala kada je igrao u Kruševcu i niza grešaka u njihovu korist, a na našu štetu ove jeseni, svesni smo da se organizovano radi protiv Crvene zvezde", istakao je Mrkela.

Nećemo nikome poručivati da se leči jer smo takav njegov odnos prema našem klubu i očekivali, ali vam poručujemo da nećemo dozvoliti da se našem klubu ponovi “kuhinja” iz 2017, kada smo brutalno pokradeni, a našem rivalu se mnogi sklanjali uz neviđene medijske pritiske u toj sezoni", napisao je i dodao:

"Crvena zvezda će dati svoj maksimum i na terenu i van terena, poštujuci sportski fer-plej, da osvoji petu uzastopnu šampionsku titulu. I u tome ćemo uspeti", poručio je Mrkela.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Partizan i Zvezda u evropskom vrhu po izvozu igrača
fudbal

Ajaks na prvom mestu

25.10.2021. 15:53

Partizan i Zvezda u evropskom vrhu po izvozu igrača

Partizan i Crvena zvezda nalaze se u evropskom vrhu po broju igrača izvezenih u najjače evropske fudbalske lige, saopštio Međunarodni centar za sportske studije (CIES).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve