Sport
17.11.2023. 04:05

Povratak tenisu

Nadal navijače drži u neizvesnosti...

rafael nadal
Izvor: Shutterstock

Španski teniser Rafael Nadal rekao je danas da je siguran da će se uskoro vratiti takmičenjima, nakon što je skoro celu 2023. godinu propustio zbog povrede kuka koja je zahtevala operaciju.

"Juče sam potvrdio da ću se vratiti", napisao je u četvrtak Nadal na društvenim mrežama i dodao "Ostanite sa nama". Naveo je da će narednih dana "odlučiti zajedno sa timom i objaviti kada i gde" navijači mogu da ga vide na delu.

Sledeća sezona počinje krajem decembra, a prvi grend slem turnir u godini, Australijan open, na programu je od 14. januara.

"Za svet tenisa nema sumnje da je velika vest da će se vratiti", rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković na završnom mastersu u Torinu.

Osvajač 22 grend slem titule nije igrao od januara kada se povredio tokom meča drugog kola Australijan opena protiv Mekenzija Mekdonalda.

U maju, nešto više od nedelju dana pre početka njegovog omiljenog Rolan Garosa, Nadal je najavio da će propustiti turnir koji je osvojio rekordnih 14 puta.

Tada je rekao da se nada da će vratiti tenisu 2024. godine, koja bi mogla da bude njegova poslednja sezona.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vraća se Nadal i to na Novakovom omiljenom turniru
rafael nadal

Ne odustaje

11.10.2023. 10:35

Vraća se Nadal i to na Novakovom omiljenom turniru

Španski teniser Rafael Nadal vratiće se takmičenjima na Otvorenom prvenstvu Australije u januaru u Melburnu, potvrdio je direktor tog grend slem turnira Kreg Tajli.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve