Sport
29.09.2019. 17:06
Index. hr

"NAVIKAO SAM NA ZVIŽDUKE" Nejmar: Sa navijačima je kao sa ženama

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Nejmar je bio strelac jedinog pogotka u subotnjoj pobedi PSG-a protiv Bordoa u 8. kolu francuske Lige 1.

Brazilac je zbog povrede propustio početak sezone, ali je u povratku postigao tri gola u tri pobede Parižana. Letos se u kontekstu transfera najviše pričalo upravo o Nejmaru, Index. hr.

Njegov povratak u Barselonu činio se kao realna opcija, ali se to na kraju nije dogodilo. Katalonci su hteli da vrate Brazilca, ali je PSG odoleo njihovim ponudama.

Povezane vesti - PREKIPELO IM: Navijači PSG-a tokom cele utakmice vređali Nejmara

Neki navijači PSG-a zamerili su Nejmaru što je isticao da želi otići iz Pariza pa su istakli transparent s natpisom "Nećemo više sranja u Parizu".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

"Jasno mi je da je nekim navijačima teško, ali isto tako je jasno da sam ja fudbaler PSG-a", izjavio je Nejmar pa nastavio:

"Nemam nikakvu posebnu poruku za navijače s takvim stavom. Ja sam navikao da mi zvižde tokom čitave karijere. U nastavku sezone ću igrati svaki susret kao da sam na gostovanju. To je zaista šteta jer ja nemam ništa protiv tih navijača", dodao je 27-godišnji Brazilac pa navijače uporedio sa ženama:

"To je kao sa ženama – ponekad se posvađate i neko vreme ne pričate. Ipak, baš kao i u ljubavi, stvari se vrate na staro. Ovde sam da pomognem ekipi  i ostaviću svoj život na terenu", zaključio je Nejmar.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve