Sport
12.02.2021. 18:25
Tanjug

"NE ZNAM ZA DALJE" Đoković: Znao sam da je servis jedina šansa

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ovo je jedan od najboljih trenutaka moje karijere, mentalno i emotivno. Znao sam da je servis moja jedina šansa i uspeo sam, ali povreda je tu, zabrinut sam, ne znam hoću li na teren za dva dana, rekao je najbolji teniser sveta Novak Đoković posle herojske pobede protiv Amerikanca Tejlora Frica, uprkos povredi stomačnog mišića.

Đoković je odmah posle meča za Eurosport rekao da je sjajan osećaj što je uspeo da "izvuče meč" i pobedi.

"Jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri, pod ovakvim uslovima. Ne želim da pričam o nivou i intenzitetu povrede. Ljudi jednostavno ne shvataju kroz šta prolaziš, kako se osećaš. U glavi sam vodio monolog da li da odustanem, nisam mogao da se krećem. Sve što sam mogao da radim je da serviram. Znao sam da je servis moja jedina šansa, potom da pritisnem malo njegov servis. Bilo je bolje u petom setu, počeo sam bolje igram. Napravio sam brejk, uspeo sam", rekao je Đoković.

Povezane vesti - JAČI OD POVREDE: Đoković u osmini finala Australijan opena

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/DEAN LEWINS

On je priznao da je zabrinut zbog povrede, plaši se da je pukao mišić i da ne zna hoće li moći da igra u osmini finala protiv Miloša Raonića.

Povezane vesti - SLUČAJ NOVAK ĐOKOVIĆ: Pravda teža od nepravde

"Odmah sam znao nakon tog udarca da se nešto loše dešava. Nemam sjajna iskustva sa kidanjem mišića u nastavcima turnira. Ne znam da li ću moći da izađem na teren za dva dana", istakao je svetski broj 1.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve