Sport
03.03.2020. 16:31
R. E. / Index. hr

"NIKADA TO NISAM REKAO" Benitez: Ne znam zašto ljudi šire laži o Modriću, Kristijanu i meni

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Rafa Benitez stigao je u Real pre pet godina, ali se na Santiago Bernabeu zadržao samo pola godine. Ugovor mu je raskinut zbog loših odnosa s igračima, nezadovoljstva navijača i pozicije na tabeli, na kojoj je Real bio iza Atletika i Barselone.

"U Real sam doveo Lukasa Vaskeza, Kazemira i Matea Kovačića. Dvojica od njih trojice su još uvek bitni članovi kluba. Nisu me u klubu pustili da ostanem duže, iz nekih svojih razloga", rekao je za Marcu Benitez koji danas radi u Kini, piše Index. hr.

Tada se pričalo da je učio Kristijana Ronalda kako da izvodi slobodnjake.

Povezane vesti - "TAKTIKA JE SR**E" Alegri: Šta ja imam novo da naučim Ronaldinja i Ronalda?

"Laž. Ni u jednom trenutku to nisam uradio. Samo smo jednom pričali o slobodnjacima, tokom priprema u Australiji. Rekao sam mu da smo analizirali kako ih je izvodio u Mančester Junajtedu. Nisam mu govorio kako ih treba izvoditi."

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY.

Osvrnuo se i na priče da je Luki Modriću zabranio da dodaje i puca spoljnim delom kopačke.

"Još jedna laž. Nikad mu nisam to rekao. Istina je samo da sam mu rekao kad je i situaciji da može da odigra jednostavno dodavanje unutrašnjim delom kopačke, da to i učini. Lakše će saigrači primiti njegovo dodavanje u tom slučaju. I ja sam bio fudbaler, dodavao sam spoljnom, ali samo duže lopte. Danas je lako proširiti laži. Ne želim trošiti vreme na one koji lažu takve stvari. Ne znam zašto im to treba."

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve