“NISAM DEPRESIVAN” Federer: Imao sam tri odsto šanse da pobedim Novaka

“NISAM DEPRESIVAN” Federer: Imao sam tri odsto šanse da pobedim Novaka

EPA-EFE/DAVE HUNT AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT


Rodžer Federer pretrpeo je danas 27. poraz u karijeri od Novaka Đokovića. Ovoga puta u polufinalu Australian Opena.

Bez dobijenog seta, ali s povredom koja mu nije dopustila da se kreće kako je hteo. I uz bolove u preponama stisnuo je zube i izašao na teren protiv čoveka kojeg je teško pobediti kada je potpuno spreman, piše Index. hr.

“Danas je bilo strašno kroz što sam morao da prođem. Imao sam tri posto šanse da pobedim, izašao sam na teren i dobro otvorio meč. Nikad se ne zna, moram da probam, ali kad sam shvatio da ne ide i da nema ništa od iznenađenja, bilo je baš teško”, iskren je bio 38-godišnjak iz Basela nakon poraza.

 EPA-EFE/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

EPA-EFE/LUKAS COCH AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

“Nisam depresivan, šta više, srećan sam! Mislim da sam dobro igrao i znam da mogu bolje od toga. Takođe, mogu i mnogo gore. Mislim da je polufinale odličan rezultat s obzirom na to da nisam video takmičarski tenis pre Melburna skoro dva meseca”, dodao je.

Na pitanje je li baš morao izaći na teren i je li ikada bio u većem hendikepu protiv jednog od najboljih tenisera svih vremena, Federer je bio sasvim realan.

Pročitajte još – RUTINSKI SA FEDEREROM: Đoković je u finalu Australijan opena

“Nije mi ovo bio prvi put, bilo je takvih mečeva. Tih tri posto je sigurno bolje od nule. Bilo je gore u Londonu pre nekoliko godina kad sam se morao izviniti navijačima jer nisam mogao ni da hodam”, zaključio je.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar