Sport
15.02.2022. 22:56
R.E.

Nastavak intervjua za BBC

Novak Ðoković: "Da mogu da vratim vreme..."

Novak Đoković
Izvor: ANSA / Alessandro Di Marco

Intervju koji sam dao za "Ekip", kada sam bio pozitivan, bio je užasna greška i procena. Voleo bih da mogu da vratim vreme i da to ne uradim", priznao je najbolji teniser sveta Novak Ðoković u nastavku intervjua za BBC, koji je u utorak uveče emitovan za britansko područje.

"Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem 'Ekip' kao jedan od najboljih sportskih medija na svetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem dugo i uvek sam imao odlican odnos sa njim. Nisam želeo da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezen? Da li je trebalo da ga obavestim? Apsolutno", rekao je Ðoković.

Srpski teniser je rekao i da mu je bilo jako teško tokom "saslušanja u Melburnu" i otkrio da su ga posebno razočarale kolege.

"Osetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumeo sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open", rekao je Ðoković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Jednom Novak – uvek Đoković
Novak Đoković

Ništa nije slučajno

07.02.2022. 04:57

Jednom Novak – uvek Đoković

Australijan open i sve ono što se događalo uoči, za vreme i posle prvog grend slem turnira u godini i dalje je tema koja zaokuplja pažnju svetske javnosti podeljene na dva tabora. Gde se krije klica nerazumevanja?
Close
Vremenska prognoza
light rain
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve