Sport
05.03.2023. 10:47
Beta

Trener Partizana

Obradović nakon pobede u Splitu: "Izvukli smo se..."

1
Izvor: BETA/ABA LIGA/JTD Dragana Stjepanovic / EV

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je posle pobede u Splitu da je utakmica bila "strašno uzbudljiva" i da bi bilo zasluženo i da je Split pobedio.

"Strašno uzbudljiva i zanimljiva utakmica u sjajnoj atmosferi. Želim da zahvalim navijačima Splita na fenomenalnoj dobrodošlici, kako meni lično, tako i ekipi Partizana, kao i na aplauzima na kraju meča", rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan je u subotu u gostima pobedio Split sa 96:95, u meču 20. kola regionalne ABA lige.
 

"Čestitam ekipi Splita, odigrali su izvanrednu utakmicu, i da su dobili, bilo bi zasluženo. Jedna lopta je odlučila. Nismo bili u utakmici od prvog minuta. Zamor od Evrolige ostavlja trag. Samo jedna osvojena lopta u prvom poluvremenu govori o tome kako smo igrali odbranu", dodao je on.
 

Partizan je do pobede stigao trojkom Džejmsa Nanelija jednu i po sekundu pre kraja meča.

"Neverovatno je da u situaciji kada imamo šest razlike, poslednja tri napada primimo dve trojke i koš plus faul. Košarka je još jednom pokazala kakav je igra. Naravno moram da čestitam i mojim igračima, izvukli smo se, veoma važna pobeda. Još jednom, sjajna atmosfera i zaista veoma lepa utakmica", zaključio je Obradović.

Partizan će u sledećem kolu dočekati Crvenu zvezdu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve