Sport
10.05.2022. 17:15

Jirgen Klop

"Ovaj transfer bi podigao tržište na sasvim novi nivo"

Jirgen Klop
Izvor: EFE / Biel Alino

Nemački stručnjak i trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop izjavio je da bi prelazak Erlinga Holanda u Mančester siti dovelo transfer tržište "na sasvim nov nivo" zbog potrošene sume novca.

"Mislim da se već dovoljno govori o ovom transferu. Znam da se mnogo priča o novcu ali ovaj transfer bi podigao tržište na sasvim novi nivo", rekao je Klop za Skaj Sport.
 

Borusija Dortmunt je u ponedeljak saopštila da je norveškom reprezentativcu ostavila slobodan dan za "rešavanje ličnih pitanja".

Bivši fudbaler Jan Age Fjortoft, sada sportski konsultant i blizak porodici Holand, na svom tviter nalogu je napisao da je "doneta konačna odluka".

"Erling Holnad će sledeće sezone nastupati za Mačester siti. Poslednjih nekoliko nedelja potrošeno je na detalje ugovora", napisao je Fjortoft.

Britanska štampa tvrdi i da je dosadašnji fudbaler nemačke Borusije Dortmund prošao lekarske preglede i da je jedino ostalo da Siti aktivira oslobadjajuću klauzulu igrača od 75 miliona evra.

Holand (21) je u januaru 2020. prešao iz Salcburga u Borusiju Dortmund, za koju je postigao 85 golova na 88 nastupa.

Engleska štampa je izračunala da će uz provizije plaćene agentima i godišnju platu igrača, ukupni troškovi petogodišnjeg ugovora premšiti 250 miliona evra.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Jirgen Klop je pre svega dobar suprug! (Video)
Jirgen Klop

Liverpul

29.04.2022. 12:14

Jirgen Klop je pre svega dobar suprug! (Video)

Navijači Liverpula u poslednje vreme ne znaju čemu pre da se raduju. Njihov voljeni klub ima sezonu iz snova, igrači igraju sjajan fudbal, još uvek su u trci za sve trofeje, a pred finale sezone saopštena im je vest koju su priželjkivali - Jirgen Klop je produžio ugovor!

Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve