Sport
03.04.2023. 08:05
R. E.

Kad "namesti ruku"

Ko bi pobedio u duelu Peđe Stojakovića i njegovog sina? Evo šta kaže Andrej

1
Izvor: EPA / LARRY W. SMITH

Sin Predraga Stojakovića, Andrej, već se predstavio javnosti u najboljem svetlu i neizbežno je da ga porede sa slavnim ocem, koji je u NBA ligi ostavio veliki trag nastupajući za Sakramento Kingse, ali i na Ol staru.

Od kada je 18-godišnji Andrej u srednjoj školi pokazao talenat, ne prestaju spekulacije o tome da li će zaseniti Stojakovića seniora.

A kako bi izgledao njihov međusobni duel? Andrej, koji je nedavno imao dobar nastup na srednjoškolskom Ol staru u Teksasu, novinarima u SAD rekao je da njegov otac ne bi imao šanse protiv njega u meču "jedan na jedan".

"Mislim da bih ga sada pobedio u duelu 'jedan na jedan', jer on ne može da se kreće kao nekada", rekao je Stojaković junior i prognozirao koliki bi bio rezultat na tom meču.

"Kada pričamo o tačnom rezultatu, možda bi bilo 11:3 ili 11:4. On i dalje može da šutira, ključno je da ne šutira pre meča, ako to uradi može da bude problema. Ako ne šutira pre meča, u redu sam", objasnio je Andrej. 

Ipak, student Univerziteta Stenford tvrdi da bi u jednom okršaju sa ocem ipak imao ozbiljnih problema, i teško da bi ga dobio. 

"Za mene bi veći problem bilo takmičenje protiv njega u brzom šutiranju trojki. On tu može da se 'zapali', da uđe u seriju i možda morate da budete bez promašaja da biste ga pobedili", rekao je Andrej Stojaković novinarima. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Krv nije voda: Ovako igra sin Peđe Stojakovića (VIDEO)
Košarka

Andrej Stojaković

29.07.2022. 15:17

Krv nije voda: Ovako igra sin Peđe Stojakovića (VIDEO)

O tome kakav je košarkaš bio Peđa Stojaković ne treba trošiti reči. Košarkaški trag koji je ostavio u reprezentativnom dresu i NBA verovatno nikada neće izbledeti. Međutim, njegovo igračko vreme je prošlo i došao je red na mlađe.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
06.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve