Sport
18.03.2022. 13:31
Beta

"Prava odluka"

Piksi o Vlahovićevom prelasku u Juventus...

Dušan Vlahović, 18. 3. 2022.
Izvor: ANSA / ALESSANDRO DI MARCO

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je u Beogradu da smatra da je napadač Dušan Vlahović prelaskom u Juventus doneo pravu odluku.

"Izabrao je dobru sredinu. Juventus je jedan od najvećih klubova u Evropi. Od njega ne treba očekivati da svaku utakmicu rešava, da daje gol, dva ili tri, to je potpuno nepotrebno", rekao je Stojković novinarima u Beogradu.

Selektor je naveo da razume sve što se izdešavalo oko prelaska Vlahovića iz Fjorentine u Juventus, ali je istakao da veruje da ga dobro poznaje i da je reč o igraču koji je "jako profesionalan".

"On voli trening i da voli da napreduje. Njegova razmišljanja su impresivna za godine koje ima. Čvrsto stoji na zemlji što je jako dobro i što je pokazatelj da će njegova karija ići samo gore. Dao on gol ili ne, to meni ne znači ništa. On je igrač koji mnogo radi za ekipu i to treneru mnogo znači", rekao je Stojković.

Stojković je naveo i da ga je Vlahović pitao šta je najbolje i da mu je tada rekao da smatra da je za njega najbolje da ostane u Italiji.

"Da li je poslušao mene ili svoje ljude, ne znam, ali mislim da je uradio nešto dobro za sebe i svoju karijeru. Sve što mu se dešava je zaslužio", rekao je Stojković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vlahović nije promašena investicija: Na startu opravdao transfer
Dušan Vlahović, 27. 1. 2022.

Italijanska serija 2

07.02.2022. 00:13

Vlahović nije promašena investicija: Na startu opravdao transfer

Srpski fudbaler Dušan Vlahović debitovao je pogotkom u dresu Juventusa i doprineo trijumfu protiv Verone 2:0 (1:0) u 24. kolu italijanske Serije A.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve