Sport
08.03.2022. 15:16
R.E.

Sukob se nastavlja

Piksi: Spremam tužbu protiv Terzića; Zvezda: Nastavlja da nas maltretira

zvezdan terzić
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Sukob na relaciji Crvena zvezda - Dragan Stojković Piksi se nastavlja.

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković najavljenom tužbom protiv generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića maltretira klub.

Naime, prvo se Dragan Stojković Piksi oglasio povodom saopštenja Crvene zvezde, izdatog nakon utakmice između Spartaka iz Subotice i partizana, u kome se selektro reprezentacije Srbije optužuje da stoji iza "otimanja titule" Zvezdi

"Mučno mi je bilo da pronađem reči kojima bih mogao da opišem koliko sam bio šokiran kada sam pročitao optužbe, neistine, gnusne i prljave i niskobudžetne laži o sebi. Nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o meni. Ranije sam ignorisao, imao sam fokus isključivo ka reprezentaciji, ka plasmanu na Svetsko prvenstvo i ka nečemu što sam prepoznao ne kao lični, nego kao interes nacije i srpske države", naveo je Stojković u saopštenju.

"Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim", dodao je Stojković.
 

"Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana", istakao je Stojković.

Na Stojkovićevo pominjanje tužbe protiv Zvezdana Terzića, ubrzo je saopštenjem reagovala Crvena zvezda.
"I današnjom najavom Dragan Stojković nastavlja da maltretira Crvenu zvezdu. Sve dosadašnje izjave su zvanični stavovi Crvene zvezde, tako je poslato medijima i interpretirano u sredstvima javnog informisanja. Zato ovo doživljavamo kao najavu tužbe protiv Crvene zvezde i kao dodatni pritisak na naš klub", navodi se u saopštenju Zvezde.
 

 

"Bez obzira na Stojkovićeve pretnje, Crvena zvezda neće odustati od borbe za zaštitu svojih interesa. Fokusirani smo na utakmicu sa Glazgov Rendžersom, a sve sto imamo, reći ćemo na sudu", dodaje se u saopštenju.
 

 

 
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zvezda: "Taj penal je čista pljačka!"
Fudbal, lopta, pištaljka

Fudbal

06.03.2022. 17:22

Zvezda: "Taj penal je čista pljačka!"

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje nakon duela Partizana i Spartaka, navodeći da je penal dosuđen za Partizan u tom duelu "čista pljačka".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve