Sport
18.09.2019. 15:07
R. E. / Index. hr

PRED MEČ SA ZVEZDOM: Nemački mediji nazvali Kovača "uništivačem tenka"

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Tenk koji je Crvena zvezda postavila ispred Marakane uoči kvalifikacione utakmice sa Kopenhagenom poslužio je nemačkom Süddeutsche Zeitungu za najavu utakmice s Bajernom.

Nemci su večerašnju utakmicu između Bajerna i Crvene zvezde iskoristili da hrvatskog trenera nazovu - Uništivačem tenka, prenosi Index.hr.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ MILOS SIMANOVIC/ bk

S druge strane, Kovač, nije spominjao nikakve tenkove.

"Imaju vrlo iskusnu ekipu, ali imamo i mi. U svakoj utakmici pokušavamo napadati, nebitno da li se radi o Bundesligi ili Ligi šampiona. Važno je dobro otvoriti utakmicu. Imamo kvalitetu, momci se dobro poznaju, ali nijedan od njih ne sme potceniti Crvenu zvezdu", rekao je Kovač novinarima u Minhenu.

Povezane vesti - KOVAČ: "Svima koji dođu s prostora bivše Jugoslavije moraš je*ati mater da bi postali igrači"

Kovač je pre Bajerna trenirao Luku Jovića s kojim je razvio sjajan odnos. Jović je nekadašnji igrač Crvene zvezde, a Kovač kaže da se nije čuo s njim pred ovu utakmicu.

"Nisam pričao s njim o Crvenoj zvezdi. On je sada fudbaler Real Madrida. Kao što sam i rekao, pogledao sam veliki broj utakmica Zvezde. Znam da imaju sjajne fudbalere. Moraćemo im oduzeti loptu. To je naš plan, sve ostalo ćemo komentarisati nakon utakmice", rekao je Kovač.

"Analizirali smo igru Crvene zvezde. Ne samo da sam ih gledao ove godine nego sam to radio i prošle. Pred domaćom publikom su potpuno drugačija ekipa, ali u sredu mi igramo pred našim navijačima. Marko Marin je ključan igrač, znam da nosi nadimak Beogradski Mesi i da je on najopasniji, pazićemo na njega", zaključio je Kovač.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve