SPORT: Real mu ponudio 200 miliona evra, ali on čeka Barselonu

SPORT: Real mu ponudio 200 miliona evra, ali on čeka Barselonu

Shutterstock


Superponudu tešku 40 miliona evra po sezoni i ugovor na pet godina poslao je Florentino Perez brazilskoj superzvezdi, ali Nejmar i dalje čeka Barselonu i želi da se vratiti tamo, piše katalonski Sport, a prenosi Index.hr.

Međutim, koliko god Nejmar želeo u Barselonu, činjenica je da je ne može neograničeno čekati, kao što su činjenice i da taj klub ne može platiti koliko PSG traži, kao i da su odnosi francuskog i španskog prvaka narušeni.

Sve ovo transfer Nejmara u Barselonu čini gotovo nemogućim i u tom trenutku planski nastupa Real. Perezu je Nejmar stari miljenik još otkako je igrao za Santos, a otkako je prešao u PSG, nekoliko puta ga je otvoreno zvao u Real.

Povezane vesti – MARCA: Barselona je Nejmaru prepustila da sam rešava dolazak na Kamp Nou

Ako bi Nejmar prihvatio Realovu ponudu, postao bi drugi najplaćeniji fudbaler na svetu – jedini ispred njega bio bi Mesi. To bi bila povišica u odnosu na 36 miliona evra godišnje, koliko zarađuje u PSG-u, te neuporedivo više od 24 miliona evra godišnje, koliko mu nudi Barselona.

Osim ovoga, Realovi aduti u pregovorima su odlični odnosi s PSG-om te to što mu za Nejmara nudi ono što Barselona ne može ponuditi: 100 miliona evra u gotovini i popis igrača kao dodatnu kompenzaciju za Nejmara. Na listi su Geret Bejl, Kejlor Navas, Mariano Diaz i Džejms Rodrigez.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar