Sport
05.04.2023. 13:25
Beta - AP

"Neprihvatljivo"

Premijer liga osudila skandiranje navijača

utakmica, fudbal, navijači
Izvor: Shutterstock

Rukovodstvo fudbalske Premijer lige kritikovalo je deo navijača Čelsija i osudilo njihovo skandiranje o tragediji na Hilsborou, rekavši da je to neprihvatljivo.

Pojedini navijači Čelsija su u utorak uveče tokom drugog poluvremena utakmice na Stamford Bridžu protiv Liverpula neprikladno skandirali o tragediji na stadionu Hilsboro 1989. godine, u kojoj je poginulo 97 navijača Liverpula.

"Premijer liga osuđuje skandiranje koje se čulo na utakmici između Čelsija i Liverpula", navela je liga dodajući da "prioritetno nastoji da reši problem".

Čelsi se posle utakmice izvinio navijačima Liverpula, rekavši da skandiranju iz mržnje nije mesto u fudbalu.

Liverpul je naveo da takva vrsta skandiranja mora da prestane "zarad onih koji i dalje pate od posledica fudbalskih tragedija".

Mančester siti je u subotu morao da se izvinjava zbog skandiranja pojedinih navijača na utakmici protiv Liverpula (4:1).

Prošlog meseca Liverpul i Mančester junajted su zajedno pozvali navijače da prekinu sa skandiranjima mržnje, uoči utakmice na Enfildu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Duljaj: "Nema povlačenja, kuknjave i bežanja"
1

FK Partizan

04.04.2023. 16:00

Duljaj: "Nema povlačenja, kuknjave i bežanja"

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da se njegova ekipa sprema za predstojeći meč protiv Voždovca, uprkos neizvesnosti oko odigravanja duela zbog vremenskih prilika.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve