Sport
01.10.2019. 19:07
Tanjug

PREOKRETOM DO TRI BODA: Crvena zvezda bolja od Olimpijakosa

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Fudbaleri Crvene zvezde posle preokreta pobedili su u Beogradu grčki Olimpijakos sa 3:1 (0:1), u Beogradu u utakmici 2. kola Lige šampiona.

Pred 43. 251 gledaocem, u sjajnom ambijentu na stadionu "Rajko Mitić", Zvezda je do drugog trijumfa u elitnom takmičenju, nakon prošlosezonskog nad Liverpulom (2:0), slavila golovima Nemanje Milunovića i Ričmonda Boaćija u samom finišu.

Iz preslikanih situacija, posle dva kornera Marka Marina, Milunović u 87. i Boaći u 90. minutu rešili su prvi od dva susreta dva "bratska kluba".

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr

Crveno-beli su tako u potpunosti iskoristili igrača više, zbog isključenja Jasina Benzije u 58, samo pet minuta pre izjednačenja preko rezerviste Miloša Vulića.

Povezane vesti - CRVENO-BELO JE BOJA LUKSUZA: Umesto sa šalovima, na Marakanu u odelima

U "ludom" drugom poluvremenu, nakon što je u prvom Ruben Semedo doveo goste u vođstvo velikim kiksom golmana Milana Borjana, prvak Srbije je ispisao nove stranice klupske istorije i srpskog fudbala.

I sve to na isti način kao juniori samo nekoliko sati pre ove utakmice, obeležene zajedničkim navijanjem srpskih i grčkih pristalica.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr

U istoj grupi Bajern je deklasirao Totenhem u gostima sa 7:2, uz četiri gola Serža Gnabrija, i čvrsto drži čelnu poziciju sa šest bodova, Zvezda je druga sa tri, a Olimpijakos i Totenhem imaju po jedan.

Povezane vesti - DVA PUTA JE DVA PUTA: Zvezdina Liga šampiona više nije slučajnost

Sledeći meč u Ligi šampiona Zvezda igra u Londonu protiv Totenhema 22. oktobra.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
8°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve