Sport
04.05.2023. 13:33
Beta

Pred utakmicu

Saopštenje navijačima Partizana koji bi da odaju počast stradaloj deci

arena, štark arena
Izvor: Shutterstock

Košarkaški klub Partizan pozvao je navijače koji žele da odaju počast žrtvama napada u beogradskoj školi, da to učine polaganjem cveća ili paljenjem sveća od 18 časova "kod lopte ispred Beogradske arene ili kod spomenika košarci na Kalemegdanu".

Košarkaši Partizana dočekaće u Beogradskoj areni ekipu Real Madrida, u četvrtoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Crno-beli vode sa 2:1 u seriji koja se igra na tri pobede.

Osam učenika i pripadnik obezbeđenja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" ubijeno je u napadu koji je izvršio učenik sedmog razreda te škole. Šest učenika i jedna nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

Iz kluba su naveli da na utakmici neće biti muzike i propratnog programa, kao ni na Kalemegdanu gde će biti postavljen video bim.

Utakmica između Partizana i Real Madrida igra se od 20.30.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Branko Ružić spreman da podnese ostavku, ali...
ružić ATA, 5. 3. 2023.

Dačić objasnio

04.05.2023. 11:22

Branko Ružić spreman da podnese ostavku, ali...

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je ministar prosvete Branko Ružić kazao da je spreman da podnese ostavku ako ima njegove individualne odgovornosti za napad u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, a Dačić je ocenio da to neće doprineti rešavanju problema.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve