Sport
18.09.2021. 07:05
R.E.

Verovali ili ne

SIniša Mihajlović: Pehar na Marakani, onaj iz Barija, nije original

Siniša Mihajlović, 17. 9. 2021.
Izvor: ANSA / ELISABETTA BARACCHI

U intervjuu za YouTube kanal fudbalskog kluba Crvena zvezda, bivši fudbaler Siniša Mihajlović je, između ostalog, govorio i o 1991. godini kada jeZvezda postala prvak Evrope.

"I sad se naježim, a prošlo je 30 godina. Nema tih para kojim može da se kupe te emocije, nismo bili svesni. Ali, što je više odmicalo vreme, sve više smo shvatali koliko je to bilo važno. Od Surčina do stadiona i sa jedne i sa druge strane, ljudi uz ulicu u četiri pet redova, skroz do stadiona, i na stadionu puno, svuda. Onda smo tek shvatili šta smo napravili, koliko je to značilo za narod", rekao je sadašnji trener Bolonje i otkrio sledeće: 

"Taj pehar koji smo doneli je bio svuda. Ja sam ga nosio u Borovo, Juga ga je nosio kod sebe. On je stajao kod Bine u kolima, držao ga je u gepeku. Kako dođemo u neki lokal, uzima pehar stavlja na sto i posle se pije. Dođe Pančev, kaže 'Daj mi pehar treba mi da nosim na svadbu' i Bina mu da, on ga nosio u Makedoniju na svadbu. Taj pehar je sav bio izlupan pa su morali da naprave novi. Onaj pehar na Marakani nije original, da znate, napravljen je ponovo jer je onaj stari bio izlupan skroz". 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
few clouds
30°C
21.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve