“SLOMIĆU NAJVEĆEG U ISTORIJI”: Dogovara se UFC borba koja će srušiti rekorde

“SLOMIĆU NAJVEĆEG U ISTORIJI”: Dogovara se UFC borba koja će srušiti rekorde

AP Photo/ Mahmoud Khaled


Hoće li do velike borbe između Khabiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona uspeti da dođe iz petog pokušaja? Borba je čak četiri puta otkazivana. Još 2015. Khabib je odustao zbog povrede, 2016. Ferguson je imao problema s povredom, 2017. Khabib je imao problema s kilažom, a 2018. je ponovno otkazao Ferguson zbog povrede.

“Da sam ja šef, odradili bismo to sranje u decembru. Znate zašto? Odradićemo to u decembru”, poručio je Ferguson, jedini borac za kojeg se veruje da može pobediti neporaženog Khabiba.

“Neka Khabib jede svoje hamburgere sa sirom i ostala sranja. Nadam se samo da se neće udebljati previše, odmah ću navaliti na njega. Imam nove stvari koje sam pripremio.”

AP Photo/ Mahmoud Khaled

AP Photo/ Mahmoud Khaled

Khabib je prošlog vikenda lako pobedio Dastina Poiriera i stigao do skora 28:0, ali Ferguson nije fasciniran predstavom Dagestanca.

“Bio je lenj i jednodimenzionalan. Nemam ništa protiv njega. Khabib je odradio posao, očigledno je pobedio, stisnuo je Dastina, a Dastin nije imao odgovor na taj pritisak. Svaka čast Khabibu za pobedu, ali kao što sam rekao, izgledalo je lenjo. Ja sam se za njega pripremio već nekoliko puta. Dobar je borac, ali ja znam kako slomiti tog GOAT-a (Najvećeg svih vremena)”, rekao je Ferguson i otkrio koja je razlika između njega i Khabiba.

Toni Ferguson

“Ja sam drugačiji tip borca, ja bacam mnogo serija udaraca. Pokušavam nogama, rukama, kolenima i laktovima. Khabib samo legne na tebe i radi jak pritisak. Zanimljivo je kako se on bori, ali za mene je to dosadno. To je lenjo.”

Povezane vesti – ROĐEN SA STISNUTOM PESNICOM: Od vodoinstalatera do šampiona i šoumena

Datum borbe bi trebao biti 15. decembar, a mesto radnje Las Vegas. Veruje se da bi njihov okršaj mogao srušiti sve rekorde prodaje te da bi oni mogli dobiti najveće zarade dosad u karijeri. Za taj događaj se spremaju još dve borbe za titulu- Amanda Nunes braniće titulu protiv Germaine de Randamie, a Max Holloway protiv Alexandera Volkanovskog.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar