Sport
13.02.2023. 22:35
Beta

Beograd

Evo koliko će sportski savezi dobiti novca ove godine

sport
Izvor: Shutterstock

Gradski sekretarijat za sport i omladinu u Beogradu potpisao je  ugovore o sufinansiranju sa 59 gradskih granskih sportskih saveza za 2023. godinu u ukupnom iznosu od 220 miliona dinara.

Gradski sekretar za sport i omladinu Nikola Penić kazao je da je grad izdvojio 10 odsto više nego u prošloj godini.

On je naveo da će savezi moći da novac iskoriste za organizaciju i učešće na takmičenjima, nabavku sportske opreme, rad sportskih škola, pripreme sportista, pomoć klubovima i druge srodne načine.

Ugovori su potpisani savezima u cilju razvoja mlađih kategorija sportista i unapređenja kvaliteta stručnog rada sa njima, među kojima je i Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, preneo je gradski portal Beoinfo.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Fudbal je širom otvorio vrata biznisu
fudbal i novac

Zlatni kavez biznisa

06.06.2022. 06:14

Fudbal je širom otvorio vrata biznisu

Veza između fudbala i novca danas je najrentabilnija i najprofitabilnija stvar na svetu. Izrečeno nije teško dokazati. Primera je bezbroj. Poslednji u nizu je onaj koji se odnosi na madridski Real, kraljevski klub s hiljadu i jednim velikim ostvarenjem u vekovnoj istoriji kluba. Trijumf u ovogodišnjoj sezoni Lige šampiona, osim prestižnog trofeja uokvirenog u izraze poštovanja cele fudbalske planete, Madriđanima je doneo i prihod od gotovo 137 miliona evra.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
2°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve