STANKOVIĆ: Nole, sliku o tebi ne može da pokvari jedna pogrešna procena

STANKOVIĆ: Nole, sliku o tebi ne može da pokvari jedna pogrešna procena

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC


Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da mu smetaju napadi na najboljeg tenisera sveta Novaka Ðokovića.

Legenda srpskog fudbala, jedna je od poznatih ličnosti koja bi takođe mogala da ima pozitivan test na Covid-19 s obzirom na to da u svom timu ima nekoliko zaraženih fudbalera i da je nedavno prisustvovao otvaranju teniskog turnira Adria Tour.

“Nemam koronu. Testirao sam se u Beogradu pre par dana i sve je u redu. Mene je preskocila. Test mi je negativan”, rekao je Stanković.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Proslavljeni srpki as poslednjih dana prati svetska i domaća dešavanja na temu Kovid-19 i odmah u prvi plan istiće medijsku pažnju koja je njemu najviše zasmetala.

“Vidim poslednjih dana da se podigla velika prašina oko mog prijatelja, brata, Novaka Ðokovića i činjenice da se na njegovom „Adria Touru“ pojavio virus Kovid-19. Pre svega hoću da i ovim putem svima koji su pozitivni poželim uspešan oporavak i da sve prođe bez komplikacija. Siguran sam da će svi iz ovoga izaći bez većih teškoba.”

Povezane vesti – RAĐA STAO U ODBRANU NOVAKA: Čovek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima

Šef struke Crvene zvezde ističe da mu smeta negativna energija koja je poslednjih dana usmerena na najboljeg tenisera sveta.

“Kao da su svi zaboravili ko je i kakav je čovek i humanista Novak Ðoković. Koliko iza sebe ima dobrih dela, humanitarnih aktivnosti i velike empatije. Na stranu sada kakav je teniser, a najbolji je ikada. Hajde da samo malo zastanemo u ovom uvredljivom kritikovanju i razmislimo da govorimo o čoveku koji više misli na druge nego na sebe, i to radi već decenijama. I „Adria Tour“ je organizovao iz humanih razloga. Kako bi pomogao teniserima koji svih ovih meseci nemaju takmičarske mečeve i nemaju mogućnost da zarade . Sam je rekao da je loše procenio, podigao je ruku, priznao, zašto se sada veliki broj ljudi i medija utrkuje u „provlacenju kroz blato“, rekao je Stanković i nastavio:

EPA-EFE/ALI HAIDER

EPA-EFE/ALI HAIDER

“E, zato ja želim da kažem “Nole, uz tebe sam, sliku o tebi ne može da promeni jedna pogrešna procena jer na drugom delu vage je hiljade pluseva i tone ljudskosti“. Za mene lično je uvek bio prijatelj koji je tu kad mi treba, mojim sugrađanima u Italiji je baš tokom Korone pomogao nemerljivo, o pomoći Srbiji i radu njegov Fondacije neću ni da pričam. Deca imaju osmeh zbog njega i neće ga pokvariti potreba pojedinaca da sada iskoriste situaciju i Novaka predstave kao neodgovornog i sebičnog. Nikada to nije bio, niti će.”

Povezane vesti – PILIĆ: Novak je imao plemenitu ideju koja se završila katastrofom

Stanković je za kraj istakao i da je za njega situacija jasna.

“Mnogo je više nas koji cenimo Novaka i znamo da se više od svih nervira što je do svega ovoga došlo, nego onih koji ovu situaciju koriste kako bi ga spustili sa pijedestala. Moraće, moj brat, da opet na terenu pokaže gde je i ko je. Siguran sam da će to i uraditi čim se nastavi teniska sezona”, zaključio je Stanković.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar