Sport
11.03.2022. 08:46

Liga Evrope

Stanković posle Rendžersa: Rezultat je previsok

Dejan Stanković
Izvor: EPA / ROBERT PERRY

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković ocenio je da je njegova ekipa izgubila previsokim rezultatom od Rendžersa u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa.

"Rezultat je previsok, nije takav odnos snaga na terenu bio, izašli smo visoko i hrabro. Stvorili smo šanse, tri puta je bio ofsajd, imali smo prečku, promašili penal. Njima je dosuđen ležeran, lako dosuđen penal, ali to je sastavni deo igre. Tri prekida, tri gola, žao mi je što je rezultat dosta visok. Ako je trebalo da izgubimo, ako smo zaslužili da izgubimo, mislim da je rezultat trebalo da bude drugačiji, bar sa jednim ili dva postignuta gola", rekao je Stanković za RTS.
 

Fudbaleri Zvezde izgubili su večeras u Glazgovu od Rendžersa sa 0:3, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa. Crveno-beli su promašili jedanaesterac, a poništena su im tri gola zbog ofsajda, posle upotrebe VAR tehnologije.

Stanković je rekao da se nada da će tribine u revanš utakmici u Beogradu biti pune, ali da je realan i da će biti teško nadoknaditi zaostatak.

"Ja sam ubeđen da će biti pune tribine, pokazali smo da možemo da ih stavimo u problem. To je čvrsta, dobro organizovana ekipa, jaka. Opet, rezultat je previsok. U fudbalu nije ništa nemoguće. Ja sam realan, biće dosta teže. Da smo dali jedan ili dva gola, da bude otvoreno do kraja... ali nikad ne reci nikad", naveo je Stanković.

Revanš utakmica na programu je za sedam dana u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Terzić: Crvena zvezda mora da bude šampion ove godine
Crvena zvezda

"Bolja smo ekipa"

10.12.2021. 13:07

Terzić: Crvena zvezda mora da bude šampion ove godine

Sve je ovo lepo što smo uradili u Ligi Evrope, ali mi moramo da budemo šampioni Srbije, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle plasmana kluba u osminu finala Lige Evrope.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve