Sport
19.02.2022. 17:05
Tanjug

Partizan - Radnički

Stanojević o Lalatoviću: Trener pobednik...

Aleksandar stanojević
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Svaka utakmica nam mnogo znači i sa maksimalnim respektom ulazimo u sutrašnji duel sa Radničkim i prema njihovom treneru Nenadu Lalatoviću, izjavio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči duela 23. kola Superlige protiv Kragujevčana.

"Znamo kako su igrali Lalatovićevi timovi, trener pobednik, zna da igra protiv jačih i slabijih, znamo da je često i pobeđivao Partizan, ali uz veliki respekt teško je da se za sedam dana ekipa "namesti" kako on želi. Nisu uigrani, ali svakako mogu da nas ugroze", rekao je Stanojević na konferenciji za medije i posebno se zahvalio Lalatoviću na rečima da je najbolji u Srbiji.

"Koji smo mi Grobari?"

Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević

10.12.2021. 10:58

"Koji smo mi Grobari?"

Stanojević je istakao da zbog kartona nema na raspolaganju Sašu Zđelara i pozvao navijače da naprave pozitivnu atmosferu.

"Ulaz je besplatan, voleo bih da budu usmereni samo prema nama, a ne prema njihovom treneru ili tako nešto. Nije lako pobediti svaku utakmicu, podrška nam mnogo znači u surovoj borbi koja nas očekuje do kraja prvenstva", poručio je Stanojević, koji nije hteo da pridaje veliki značaj sudijskim greškama na startu drugog dela sezone (VAR na meču Zvezda-Čukarički i penal serija protiv Radničkog iz Niša, prim. aut) jer veruje, kako je rekao, da nisu bile namerne.

Utakmica između Partizana i Radničkog igra se sutra od 15.30 sati.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
light rain
10°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve