Sport
16.11.2020. 17:29
R. E. / RTS

"Stojim sam, ali pehar pripada mojoj familiji, timu i svima koji veruju u mene"

w_56500311.jpg
Izvor: EPA / ANDY RAIN

Novak Đoković najbolji teniser sveta od 15 časova nastup na Završnom turniru u Londonu, ali je našao vremena da se zahvali svima onima koji su mu omogućili da i šestu godinu završi kao svetski "broj 1". Đokoviću je juče uručen pehar Teniske asocijacije profesionalaca (ATP), a danas se obratio pratiocima na društvenim mrežama.

Novak je na društvenim mrežama objavio poruku uz fotografiju sa peharom, koji je posvetio onima koji su zaslužni za njegove uspehe, prenosi RTS.

EPA-EFE/ANDY RAIN EPA-EFE/ANDY RAIN

Izjednačio je rekord Pita Samprasa i na tome se zahvalio bliskim ljudima – porodici, stručnom timu, navijačima...

Povezane vesti - SLUČAJ NOVAK ĐOKOVIĆ: Pravda teža od nepravde

Zahvalio se i bogu jer je, kako sam kaže, blagosloven svime što mu se dešava u životu.

"Zahvalan sam na velikoj energiji koju dobijam kroz podršku svih vas dugi niz godina. Iako sam stojim na ovoj fotografiji, svestan sam da ovaj pehar pripada celoj mojoj familiji, timu i svim ljudima koji veruju u mene i podržavaju me. Jedno veliko hvala Bogu i anđelima čuvarima na veri, snazi, strpljenju, radosti, volji i vođstvu kroz život da doživim ovakav blagoslov", objavio je Novak Đoković na svim društvenim mrežama.

"Veoma sam srećan što ovo proslavljam ovde u Londonu. Emocije su mi pomešane s obzirom na to da čitav svet prolazi kroz nedaće. Molim se za njihovu sreću i zdravlje."

On će nastup na Završnom turniru u Londonu započeti od 15 časova, kada će se u prvom meču grupe Tokio 1970 sastati sa Dijegom Švarcmanom.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
30.07.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve