Sport
25.06.2021. 22:32
Tanjug

Jokićev otac

"Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu"

Nikola Jokić
Izvor: EPA / SHAWN THEW

Branislav Jokić, otac košarkaša Nikole Jokića, rekao je da postoji nekoliko razloga zbog kojih je centar Denvera odlučio da ovo leto ne igra za reprezentaciju.

Najbolji košarkaš NBA lige 16. juna saopštio je da ovog leta neće biti deo nacionalnog tima, a njegova odluka izazvala je veliku pažnju u javnosti.

"Odbijao sam mnoge novinare koji su me zvali da pitaju... Moj stav je da mi kao porodica ne pričamo, vi ste prvi kojima pričam duže. Ima tri-četiri stvari koje su uticale na njegovu odluku. Klub njemu ne može da zabrani da igra za reprezentaciju, ali isto kaže ako ikako mozees mesec dana da ne uzimaš loptu u ruke, nemoj da ideš u salu, mesec dana se metntalno i fizički oporavi. On bi već sa morao da bude na pripremama i ne bi ispoštovao jedan deo", rekao je Branislav Jokić za TV K1.

"Drugi deo je mentalno stanje, gde je on meni rekao: "Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu". Kada u glavi nisi spreman, teško ćeš nešto da pružiš na terenu. Treća velika stvar, najlepša, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne sme da leti avion kasnije, znači moraju da idu ranije.... To su sve te stvari. Neka to razume kako hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo", rekao je Jokićev otac.

Kako kaže, odavno su se navikli na negativne komentare.

"Uvek ima normalnih ljudi i onih kojima sve smeta u državi", zaključio je Jokić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Reprezentaciji Srbije preti novi problem posle Jokićevog otkazivanja
Bogdan Bogdanović košarkaš

Slučaj Bogdanović

21.06.2021. 17:06

Reprezentaciji Srbije preti novi problem posle Jokićevog otkazivanja

Pred početak ovogodišnje NBA sezone mnogi su sumnjali u to da li je Bogdan Bogdanović napravio pravi izbor izabravši Atlantu za novi dom, nakon što je napustio Sakramento Kingse.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
29.11.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve