Sport
28.03.2023. 10:53
Beta

Premijer liga

Totenhem pikirao trenera za narednu sezonu

Totenhem
Izvor: Shutterstock

Uprava fudbalskog kluba Totenhem kontaktirala je trenera Julijana Nagelsmana u vezi angažmana, preneli su nemački mediji.

Totenhem traži trenera nakon što je u nedelju uveče sporazumno raskinuo saradnju sa Italijanom Antoniom Konteom.

Nagelsman je prošlog petka dobio otkaz u Bajernu iz Minhena, nakon što je ekipa pala na drugo mesto na tabeli Bundeslige. Skaj Nemačka preneo je da je uprava londonskog kluba kontaktirala 35-godišnjeg trenera, ali da je malo verovatno da će on odmah zameniti Kontea.

Nemački trener uzeo je slobodno vreme kako bi odlučio o budućnosti, a mediji spekulišu da je za njega zainteresovan i Real Madrid.

Konte se sinoć putem društvenih mreža oprostio od navijača Totenhema.

"Fudbal je strast. Duboko sam zahvalan svakome u klubu koji je cenio i delio moju strast i intenzivan način kojim živim kao fudbalski trener. Posebno sam zahvalan navijačima koji su me uvek podržavali i cenili, bilo je nezaboravno čuti ih kako skandiraju moje ime. Naše zajedničko putovanje je završeno, želim vam sve najbolje u budućnosti", naveo je Konte.
 

On je u Torinu sa porodicom i želeo bi da nastavi karijeru u Italiji.

Međutim, nema mnogo klubova u Seriji A koji su spremni da prihvate njegove zahteve za platu ili da ulože u tim onoliko koliko bi Konte želeo, naveo je Skaj.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bajern ne sluša svoje navijače?
bajern

Sporno sponzorstvo

07.01.2023. 21:05

Bajern ne sluša svoje navijače?

Navijači negoduju, ali Bajern ipak razgovara sa Katar ervejzom (Qatar Airways), kako je najavio direktor fudbalskog kluba Oliver Kan. Hoće li avio kompanija ostati sponzor šampiona iz Minhena?
Close
Vremenska prognoza
few clouds
23°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve