Sport
18.05.2023. 17:00
Beta

Crvena zvezda

Miloš Milojević odlazi, definitivno

1
Izvor: BETAPHOTO / Nebojsa Parausic

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da trener Miloš Milojević napušta klub na kraju sezone, po isteku ugovora.

Zvezda je zahvalila Milojeviću na sjajnoj saradnji i uspesima koje je ostvario sa ekipim. On je ove sezone osvojio šampionsku titulu u Super ligi i na korak je od odbrane trofeja u Kupu, pošto se ekipa plasirala u finale.

"Verujemo da će Milojević na najlepši način završiti saradnju sa našim klubom, uz osvojen Kup Srbije", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Milojević je zahvalio klubu što mu je prošlog leta dao šansu da se kao mladi trener dokaže na velikoj sceni i naveo da je saradnja bila izuzetna.

"Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari", rekao je 40-godišnji trener.

On je zahvalio upravi, igračima, stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom sezone.

Navodno će novi trener Zvezde biti Izraelac Barak Bahar.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Sastali se Džajić i Čeferin
UEFA

UEFA

16.05.2023. 21:15

Sastali se Džajić i Čeferin

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Dragan Džajić sastao se u Nionu sa prvim čovekom Evropske fudbalske unije (Uefa) Aleksandrom Čeferinom, u sklopu službene posete.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve