Sport
01.04.2022. 16:58
Beta

Žarko Lazetić

"U utakmici sa Partizanom da uživamo i pokažemo kvalitet"

fudbal
Izvor: Shutterstock

Trener fudbalera TSC Žarko Lazetić rekao je da je Partizan izuzetno jak, ali da je njegova ekipa motivisana da se u predstojećoj prvenstvenoj utakmici u Beogradu prikaže u što boljem svetlu i nastavi niz dobrih rezultata u Super ligi.

"U ovoj sezoni Partizan je, posle više godina, izjednačen sa odličnom Crvenom zvezdom, a ta činjenica dovoljno govori o tome koliko su jak tim. S druge strane i mi smo u dobrom momentu, tako da igračima ponavljam da je ovo utakmica za uživanje i idealna prilika da na njoj pokažu sav talenat i kvalitet", rekao je Lazetić.

Fudbaleri TSC igraju u subotu od 14 časova u Beogradu protiv Partizana, utakmicu 29. kola Super lige Srbije.

"Na utakmici u Humskoj će mnogo toga zavisiti od Partizana koji je kvalitetniji tim i koji je favorit, ne samo na ovoj već na svakoj utakmici u ligi. To je klub koji ima velike ambicije i neće nam biti lako. Mi ćemo pokušati da iskoristimo dobar trenutak i dobru seriju u kojoj smo kako bismo procenili koliko dobro možemo da pariramo tako jakoj ekipi", naveo je Lazetić.
 

"Odmerićemo snage, probaćemo da nametnemo svoje prednosti i svoj način igre koliko god budemo mogli. Mislim da je za nas ova utakmica došla u idealnom trenutku, a na igračima je da se opuste i daju sve od sebe", dodao je trener ekipe iz Bačke Topole.

Napadač TSC Stefan Vukić rekao je da se raduje nastavku prvenstva posle reprezentativne pauze i da njegova ekipa pozitivno razmišlja pred gostovanje u Beogradu.

"Gostujemo odličnoj ekipi Partizana na koju ne treba trošiti reči pohvale. Neće biti lako, iako smo u odličnom ritmu i u dobroj formi. Pozitivno razmišljamo, utakmica dolazi u pravom trenutku da se predstavimo u najboljem svetlu i da pokušamo da izvučemo pozitivan rezultat", naveo je Vukić.
 

Partizan je prvi na tabeli sa 75 bodova, koliko ima i Crvena zvezda, a TSC zauzima peto mesto sa 38 bodova.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mančester Junajted čuva jednog od najboljih
Mančester Junajted

Ugovor do juna 2026.

01.04.2022. 16:15

Mančester Junajted čuva jednog od najboljih

Fudbaler Mančester Junajteda Bruno Fernandeš produžio je ugovor do juna 2026. godine.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
16.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve