Sport
12.04.2024. 20:35
Beta

Produžen ugovor

Bregar radi dobar posao, ostaje selektor rukometašica

1
Izvor: ATAIMAGES / Dusan Milenkovic

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Uroš Bregar ostaće na toj funkciji i u naredne četiri godine, saopštio je Rukometni savez Srbije (RSS).

Na sednici Upravnog odbora RSS jednoglasno je izglasao poverenje selektoru ženske seniorske selekcije Srbije Urošu Bregaru.

Slovenački stručnjak će potpisati novi, četvorogodišnji ugovor, pa će i na predstojećem Evropskom prvenstvu predvoditi Srbiju sa klupe.

Predsednica RSS Milena Delić je navela da selektor Bregar i njegov stručni štab zaslužuju podršku da nastave da sprovode započeti proces rasta i napretka ženske rukometne reprezentacije Srbije.

"Zadovoljna sam kako su devojke igrale, naročito u ovom drugom delu kvalifikacija i smatram da je Bregar trenutno najbolje moguće rešenje pod trenutnim okolnostima", rekla je Delić.

"Kontinuitet nije nešto na šta smo navikli javnost, ali želimo to da promenimo i da stanemo iza selektora i pružimo mu podršku još jednim mandatom. Verujemo u njihov rad i napredak je kod igračica toliko evidentan da smatram da je to najbolji pravac kojim dalje treba da idemo", dodala je predsednica RSS.

Slovenački trener preuzeo je selekciju Srbije 2021. godine, a pre toga je vodio Krim, reprezentaciju Slovenije i Šiofok.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
20°C
02.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve