Sport
16.08.2021. 14:32
R.E.

Dobra vest

Vaterpolisti Partizana dobili bazen: 50 godina besplatno

vaterpolo
Izvor: Shutterstock

Grad Beograd i opština Voždovac potpisali su Ugovor sa Vaterpolo klubom Partizan o korišćenju bazena u Sportskom centru Voždovac u narednih 50 godina, bez novčane naknade.

Ugovorom je definisano da će Grad Vaterpolo klubu Partizan obezbediti sedam sati dnevno besplatnih termina za sve kategorije, od najmlađih do seniorskog tima, saopštio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić

U slučaju da Grad u nekom periodu ne bude u mogućnosti da finansira termine, sportski centar će sam snositi troškove tih termina, obajvio je Vesić na Facebooku.

On je podsetio da je, kada je opština Voždovac dobila sudski spor u vezi sa vlasništvom nad sportskim centrom, rekao da je taj centar vlasništvo svih Beograđana i dom vaterpolista Partizana.

"To se danas i dogodilo. VK Partizan je klub u kome su počeli da se bave vaterpolom mnoga od najvećih imena ovog sporta. Vaterpolo klub Partizan je institucija i najuspešniji vaterpolo klub u Srbiji. Zaslužio je da nastavi da radi i stvara asove na istom mestu gde su to uspešno radili decenijama unazad", naveo je Vesić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve