Sport
24.11.2020. 18:35
Tanjug

Vidić: Terzić je poslednja osoba kojoj bih se poverio; Terzić: Ne govori istinu

w_51461944.jpg
Izvor: ANSA / MATTEO BAZZI

Poslednja osoba kojoj bih se poverio o svojim planovima je Zvezdan Terzić, rekao je čuveni srpski fudbaler Nemanja Vidić.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester Junajteda u kratkoj izjavi za portal "Mozart sport" reagovao je na Terzićevo gostovanje na TV Prva, gde je između ostalog rekao da je sa Vidićem razgovarao pre godinu i po dana i da mu je tada rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor.

Povezane vesti – “DOSTA VIŠE” Vidić: Sram vas bilo

EPA/ALBA VIGARAY EPA/ALBA VIGARAY

"Ja sa njim nemam komunikaciju“, bio je veoma jasan Vidić.

"Vidić častan momak, ali ovog puta ne govori istinu"

Nemanju Vidića znam kao ispravnog i časnog momka, ali ovog puta ne govori istinu. Ne razumem zbog čega to radi, pogotovo na ovako uvredljiv način koji ne priliči jednom sportisti, izjavio je gemeralni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

Prethodno je Terzić gostovao na TV Prva, gde je između ostalog rekao da je sa Vidićem razgovarao pre godinu i po dana i da mu je tada rekao da je završio profi licencu u Engleskoj i da mu je želja da bude trener i jednog dana selektor.

FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk FOTO TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC/ bk

"Podsetiću ga da smo se pre godinu i po dana sreli ispred zgrade (živimo zgrada do zgrade) i razgovarali smo na temu njegovih planova. Tada sam mu rekao da Milojević planira odlazak i da razmišljamo o nekim novim trenerima kao što su on i Dejan Stanković. Zahvalio se na ponudi i rekao mi da želi više vremena da provodi sa decom u Milanu, a da ga interesuje mesto selektora jer ne bi morao stalno da bude u Beogradu", rekao je Terzić.

Povezane vesti - TERZIĆ: Vidić mi je jednom prilikom rekao da želi da bude selektor

Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Džajiću, Mijailoviću i Mrkeli što oni mogu i da potvrde, navodi Terzić.

"Danas sam izjavio da je imao grandioznu igračku karijeru i da je potreban srpskom fudbalu u skladu sa njegovim željama. I to stvarno mislim. S obzirom na to da sam od Vidića stariji 15 godina, da sam mu bio predsednik u FS i da sam danas generalni direktor njegove i moje Crvene zvezde, smatram neprimerenim njegov današnji komentar", istakao je Terzić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
5°C
17.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve