Sport
22.12.2023. 15:10
Beta

Zvezda dobila trenera

Milojević preuzeo kormilo: "Cilj je titula"

1
Izvor: BETAPHOTO / BRANISLAV BOZIC

Fudbalski klub Crvena zvezda je u petak zvanično predstavio Vladana Milojevića za novog trenera, koji je sa crveno-belima potpisao ugovor na dve i po godine.

Milojević je na klupi Crvene zvezde nasledio Baraka Bahara koji je smenjen posle poraza u "večitom" derbiju od Partizana (2:1) i eliminacije iz Lige šampiona.

"Kada sam odlazio i tada sam rekao da Crvena zvezda uvek može da računa. Kada je došao ovaj poziv, nije bilo mnogo razmišljanja", rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Milojević je naveo da će se narednih dana baviti detaljnom analizom. Istakao da je Zvezda na dobrom putu, ali da sigurno ima stvari koje će probati da ispravi. On je rekao i da to ne znači da je prethodni trener radio loše.

"Možemo da pričamo šta hoćemo, na kraju je rezultat merilo svega i svi težimo rezultatu... Rano je da pričam o bilo kakvim analizama, neke utakmice i nisam gledao, bio sam fokusiran na svoj posao", rekao je Milojević.

Istakao je da voli da radi pod pritiskom i da je cilj da Zvezda odbrani titulu šampiona.

"Titula je cilj Crvene zvezde i svi moramo da radimo u tom pravcu, od igrača, preko zaposlenih, do menadžmenta. Jedan čovek nikada ne može sam", rekao je Milojević.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
22°C
30.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve