Sport
05.10.2021. 12:18
Tanjug

Fiorentina

Vlahović odbio najveći ugovor u istoriji kluba

Dušan Vlahović
Izvor: ANSA / CLAUDIO GIOVANNINI

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Vlahović odbio je novi ugovor od Fiorentine, uprkos tome što bi sa platom od četiri miliona evra postao najlpaćeniji u istoriji kluba, saopštio je italijanski klub.

U saopštenju "ljubičastih" koje je potpisao predsednik kluba Roko Komiso ističe se da je ponuda u nekoliko navrata povećavana da bi se prihvatili Dušanovi zahtevi, ali i pored najvećih napora predlog novog ugovora nije prihvaćen.

"U svakom slučaju, Dušan Vlahović ima ugovor koji ga vezuje za Fiorentinu još 21 mesec i mi smo sigurni da će igrač, kao što je i do sada to činio, dati doprinos da pomogne timu u ostvarenju ciljeva, pokazujuci profesionalizam po kojem se prepoznaje od dana kada je došao u Firencu, sa potpunim poštovanjem prema navijačima", navodi se u saopštenju.

Vlahović je u Fiorentinu stigao 2018. godine iz Partizana i na 84 prvenstvena meča postigao je 31 gol.

Za njega su zainteresovani brojni klubovi, a italijanski mediji tvrde da je na "pol poziciji" Juventus.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Možda je tajna u tome što je Mitrović konačno našao pravog trenera"
Piksi

Dragan Stojković

07.09.2021. 14:18

"Možda je tajna u tome što je Mitrović konačno našao pravog trenera"

Još uvek ne znamo da li će Aleksandar Mitrović igrati sutra. Imamo još jedan dan, sačekaćemo i doneti odluku. Ako se bude dobro osećao i ako se doktor bude složio konkurisaće za tim, ali imajući u vidu prirodu njegove povrede, vrlo je neizvesno hoće li igrati, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
15.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve