Sport
29.08.2021. 23:09
R.E.

Dejan Stanković

"Žao mi zbog primljenog gola" (VIDEO)

Dejan Stanković
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

"Odigrali smo jedan od boljih mečeva, taktički perfektno, mogli smo utakmicu da završimo i ubedljivije. Žao mi je samo zbog gola koji smo primili na kraju, ali dešava se", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle pobede protiv Čukaričkog na Banovom brdu (2:1).

"Bili su 90 minuta koncentrisani na svakoj lopti, po teškom terenu. Svi su mislili da smo umorni, da ćemo da 'spustimo kofere', ušli smo u Ligu Evrope, ali sve je bilo drugačije u odnosu na ono šta su mnogi mislili", izjavio ej Stanković za klupsku TV.

Zvezdin trener istakao je da će dvonedeljna pauza dobro doći ekipi.

"Predstoji nam odmor, svima je potreban posle ovog paklenog ritma. Još jednom hvala crveno-belim momcima sa tribine, bili su fenomenalni, imali smo osećaj kao da igramo kod kuće", istakao je Stanković i dodao da mu je drago što je mladi Petar Stanić debitovao za prvi tim.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Goool! Balerina i ekipa ispisuju istoriju našeg fudbala
fudbal

Utakmica koja se pamti

19.08.2021. 15:00

Goool! Balerina i ekipa ispisuju istoriju našeg fudbala

Uz Mišu Marjanovića i Aleksandra Tirnanića, Milorad Mikica Arsenijević bio je jedna od tri najsjajnije zvezde tadašnjeg tima BSK, ali i jugoslovenskog fudbala uopšte. Njegova akrobatska igra inspirisala je navijače da mu daju nadimak Balerina. Istoimena knjiga novinara "Ekspresa" Zorana Šećerova, govori o životu, uspesima i utakmicama ovog fudbalera ali i najuspešnijeg selektora.

Pročitajte odlomak o utakmici koja je ušla u istoriju jugoslovenskog reprezentativnog fudbala...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
5°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve