Sport
27.08.2019. 12:18
R.E./Marka

ZIDAN GUBI IMUNITET U MADRIDU: Da li mu sledi smena?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Zinedin Zidan se, u martu ove godine, vratio da bi spasio Real Madid, ali pet meseci kasnije Real Madrid nije porastao na potreban nivo da bi iza sebe ostavio prošlu sezonu. Duhovi stare sezone mogli su se videti na poslednjem meču na Bernabeu kada je Valjadolid otišao kući sa bodom.

Ipak, Zidan je i dalje siguran u korake koje preduzima, kao i u ekipu koja je u velikoj meri izgrađena na njegovim željama. Međutim, Valjadolid je posadio seme sumnje među navijačima Reala, piše Marca.

Povratak Džejmsa Rodrigeza i Bejla u startnu postavu oduševilo je navijače, ali Zidanove odluke o izmenama u drugom poluvremenu nisu dočekane sa preteranim oduševeljenjem.

Remi sa Valjadolidom dočekan je sa nezadovoljstvom pogotovo jer je u predhodnom kolu ekipa Selte ubedljivo savladana i to je probudilo novu nadu među navijače.

Povezane vesti - Mesi mi je bio favorit, ali onda je pozvao Perez…

Rodrigez i Bejl su tu, ali Zidan bi morao da pronađe rešenje da za Vinciusa Juniora i izvuče iz njega najbolje. Sa velikim nestrpljenjem se očekuje povratak Edena Azara koji bi svojim kvalitetom mogao mnogo da doprinese.

Zidan i dalje čeka u staru gardu, ali kao što se videlo protiv Valjadolida, ali i prethodne sezone njihov fudbal možda sputava razvoj trenutnog sastava.

Iako klub i dalje veruje u Zidana i smatra da je on čovek koji će predvoditi ekipu ka povratku u sam vrh, neke odluke su ipak dočekane sa iznenađenjem.

Zbog toga bi septembar trebalo da bude ključni mesec i presudan na Bernabeu. Naročito za Zidana.

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve